woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Sportdag voor pupillen mr. Hubert stichting en Annie creche

lees ook ...

Santokhi supports the Social Army

The motto of the group Social Army, which provided children with a fun day on March 26, 2023, is "Give a little to change a lot." At that event, President Chandrikapersad Santokhi served as the honora...

De pupillen van Mr. Huber Stichting en Annie Crèche hebben op vrijdag 10 december mogen genieten van een sportdag. Deze dag werd mogelijk gemaakt door de Ilonka Elmont Foundation in samenwerking met Fonds Kind & Handicap.

De kinderen zijn aangenaam beziggehouden met leuke sport- en spelactiviteiten. Ilonka Elmont, ambassadrice van de Ilonka Elmont Foundation, geeft aan dat de foundation zich richt op het uitvoeren van projecten voor kansarme kinderen en kinderen met een beperking.

De mr. Hubert stichting vangt vanaf 1985 kinderen op van 0 tot 21 jaar op met een meervoudige beperking en biedt zorg aan jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking. De Anniecreche bestaat vanaf november 1980 en vangt kinderen op met een ontwikkelingsachterstand. De kinderen zijn overdag op het terapeutisch dagcentrum.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSportdag voor pupillen mr. Hubert stichting en Annie creche