Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Spoedmeeting president Bouterse en politieke leiders afgelast

Geplaatst

op

Presidential Palace, Paramaribo, Suriname

De spoedmeeting die president Desi Bouterse heeft gepland met politieke leiders is afgelast. Deze meeting stond gepland voor maandag 12 april 2020. Wat de rede is, is niet duidelijk. Diverse politieke leiders waren uitgenodigd voor een spoed overleg met het staatshoofd over de COVID-19 crisis.

Eerder heeft president Bouterse in zijn live toespraak over de verlening van de partiële lock-down in Suriname, aangegeven dat hij dit weekend steeds zou vergaderen met verschillende actoren rond deze kwestie. Echter is deze spoedmeeting afgelast. Verder mededelingen over het onderhoud zijn niet gedaan.- Culturu.com

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
D.D

Bouterse moet elke vrijdag ..eind van de week op tv verschijnen en het volk moed inspreken. Inspiratie is iets wat we nu van hem verwachten. Elk land heeft het moeilijk. We hadden het al moeilijk dus kijken we uit naar iets. Een datum. Praat elke vrijdag met het volk hoe het gaat en hou vol. Ik vind bouterse een goed president maar zijn de economen om hem heen geven hem advies. Soso lobi BOUTAAdvertentie

Suriname

Suriname noteert 12e COVID-19-geval

Geplaatst

op

Breaking News

In Suriname is de twaalfde positieve case van COVID-19 gemeld. Het zou gaan om een werker uit de Surinaamse goudvelden. Het nieuws is zojuist geplaatst op de COVID-19-website.

De man is op 25 mei in de avond vanuit Frans-Guyana per boot afgereisd naar Albina, deelt het ministerie van Volksgezondheid mee. 

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Regering: Waarnemers OAS en Caricom blijven langer in Suriname

Geplaatst

op

Unnamed (2)

De regering van Suriname heeft laten weten dat de waarnemers van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Caricom langer in Suriname zullen blijven. Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) heeft vandaag de mededeling ontvangen.

Het langer blijven heeft temaken met het afhandelen van het verkiezingsproces. De processen- verbaal in Paramaribo zullen twee dagen in beslag nemen om afgerond te worden. Daarom is het volgens de regering belangrijk dat de internationale waarnemers het proces kunnen blijven volgen en zo een rapport kunnen uitbrengen.

De missie zou aanvankelijk vandaag uit Suriname vertrekken. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen