zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Spoedig conferentie van Caribische staatshoofden

lees ook ...

Stroomtarief blijft ongewijzigd op SRD 1,43 per kilowattuur

Het tarief voor stroom in Suriname is nog steeds SRD 1,43 per kilowattuur. Dit bevestigt directeur Dave Abeleven van de Energie Autoriteit Suriname (EAS) in reactie op recente insinuaties over een mog...

Op maandag 11 oktober 2021 vond de 22ste bijzondere ontmoeting plaats van de Conferentie van Staatshoofden van de Caribische gemeenschap (CARICOM) via videoconferentie. Aan deze meeting nemen deel: president Chandrikapersad Santokhi, minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken en minister Silvano Tjong-Ahin van Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM).

De vergadering heeft zich gebogen over de gemeenschappelijke positie die de CARICOM-gemeenschap zal innemen tijdens de Conference of the Parties 26 (COP26). De COP26 zal van 1-12 november 2021 worden gehouden in Glasgow, Schotland van het Verenigd Koninkrijk

De Conference of the Parties (COP) is een jaarlijkse terugkerende conferentie die georganiseerd wordt door de Verenigde Naties met als onderwerp Climate Change. President Santokhi zal deelnemen aan deze 26ste bijeenkomst van de conferentie waar afgevaardigden uit bijna 200 landen worden verwacht.

Suriname en Guyana hebben het voornemen gezamenlijk op te trekken, vanwege het gemeenschappelijke belang van voornamelijk carbon belasting en bescherming van de mangrovebossen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpoedig conferentie van Caribische staatshoofden