dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Spoedeisende Hulp is alleen voor spoedgevallen

lees ook ...

Santokhi prioritizes sustainable energy for Caricom

The CARICOM nations should keep maximizing their potential renewable energy sources and raise the proportion of renewable energy in their energy mix. On the first day of the three-day Regional & S...

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) doet vanwege de grote toestroom van mensen rond de jaarwisseling bij de Spoedeisende Hulp(SEH), een dringend beroep op de Surinaamse gemeenschap deze afdeling rond de jaarwisseling en vooral op 31 december 2020 en 1 januari 2021 zoveel als mogelijk te vermijden en deze afdeling alleen aan te doen bij zeer dringende gevallen. Indien men niet urgent hulp nodig heeft, kan men zich begeven naar de volgende medische centra:

De Huisartsen Praktijk (HAP) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo Adres: Abraham Samsonstraat (via de hoofdingang van het AZP). Alleen in het weekend en tijdens de feestdagen open van 9:00 uur-18:00 uur. Telefoonnummer +5978696890

Joshua Medical Centre (Medicall). Adres: van Roosmalenstraat .  Telefoonnummer: 181

RGD-gezondheidscentra                 

Latour: Awaristraat #1 tel.481479;

Lelydorp: Indira Gandhiweg #42 tel. 366125;

Meerzorg: Weg naar Peperpot br. 01 tel. 354098;

Onverwacht: Akrumlaan # 9 tel. 352097;

Van Pettenpolder: Hk. Skrifimankoti-/ Walther Hewitstraat tel. 211415

Voor verdere berichtgeving in verband met de wachtdienstregeling voor huisartsen van de RGD, kan men de krantenberichten en de FB-page van de RGD volgen. Voor de wachtdienstregeling voor huisartsen ten behoeve van SZF-ers en particulieren kan men bellen naar het nummer 148 en/of gebruik maken van de huisartsenposten van het SZF.

Slachtoffers van ernstige ongevallen en patiënten die bekend zijn met hartklachten of zij die een vermoeden hebben dat er een probleem aan het hart is, kunnen het best naar de SEH van het AZP.

Het AZP laat weten er naar te streven de wachttijden voor een ieder tot een minimum te beperken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpoedeisende Hulp is alleen voor spoedgevallen