vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Splinternieuwe Isuzu-politievoertuigen overhandigd aan regiocommandanten in Suriname

lees ook ...

Wegomlegging ivm rehabilitatie Gemenelandsweg

Het Korps Politie Suriname heeft bekend gemaakt, dat in verband met de rehabilitatie van de Gemenelandsweg, er op zondag 24 september 2023 tussen 08.00 uur v.m. en 12.00 uur n.m., graafwerkzaamheden z...

Onder toezicht van de plaatsvervangend korpschef en andere officieren van het Korps Politie Suriname vond maandag de overhandiging plaats van splinternieuwe Isuzu-politievoertuigen aan de Regio commandanten van Paramaribo, -Midden en -Oost. Om de veiligheid te waarborgen en snel te kunnen reageren op politiezorg, is betrouwbaar vervoer een essentiële vereiste.

De waarnemend korpschef, Ruben Kensen, benadrukte het belang van voorzichtigheid en verantwoord gebruik van deze voertuigen. Ze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor dienstverlening aan de samenleving en het management moet toezicht houden om hun duurzaamheid te waarborgen. Het publiek wordt gevraagd om controle uit te oefenen en eventueel misbruik te melden.

De bestuurders van deze voertuigen staan onder grote druk om snel te reageren op de behoeften van de samenleving en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat de voertuigen langdurig kunnen worden ingezet voor dienstverlening. De politie blijft zich inzetten als uw beste kameraad.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSplinternieuwe Isuzu-politievoertuigen overhandigd aan regiocommandanten in Suriname