donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Spirituele leider Sri Sri Ravi Shankar zal vredesfakkel in Suriname aansteken

lees ook ...

Gisteren heropening muziekschook Commewijne

President Santokhi was gisteren 25 november 2022, eregast bij de heropening van de muziekschool in het district Commewijne. Het staatshoofd complimenteerde alle betrokkenen met het eindresultaat. D...

Op uitnodiging van president Chandrikapersad Santokhi komt de spirituele meester Sri Sri Ravi Shankar naar Suriname. Hij zal ook in ons land de vredesfakkel aansteken. Door de organisatie Art of Living (AOL) Suriname wordt dit moment als een unicum gezien om de vredesleider te mogen ontmoeten en deelgenoot te mogen zijn van de wereldwijde “#IStandforPeace-campagne”.

“Het is een eer voor ons om Sri Sri te mogen ontmoeten”, zegt Suraj Kishoen Misier, vrijwilliger AOL Suriname. De spirituele leider arriveert op woensdag 13 juli in het land. Op agenda staan tot en met 15 juli tal van ontmoetingen met verschillende personen en instanties.

Donderdagavond houdt AOL Suriname een publiek evenement ‘An Evening of Wisdom & Medidation’ met Gurudev Sri Sri Ravi Shankar in de Anthony Nesty Sporthal. Een avond met zang, muziek, meditatie en wijsheden van de spirituele leider. Vrijwilliger Kishoen Misier doet een oproep op eenieder om het evenement te bezoeken en de vredesboodschap van de guru tot zich te nemen. Sri Sri is de ambassadeur van vrede en verspreid zijn boodschap wereldwijd.

Op 15 juli werkt de guru een programma met regeringsvertegenwoordigers af. Hij zal onder meer een onderhoud hebben met de president, ministers en een beleefdheidsbezoek aan De Nationale Assemblée. In die gesprekken zal Sri Sri zijn missie “#IStandforPeace” uitdragen, die hij afgelopen april in de hoofdvestiging van de Verenigde Naties lanceerde. Volgens hem is het tijd dat vredelievende en goede mensen zich verenigen, om een positieve verandering in de atmosfeer te brengen.

Als vredesboodschapper is het niet uitgesloten dat Sri Sri zal praten over de aanhoudende oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Hij zal ook praten over de effecten hiervan op de gehele wereld, inclusief voor die twee landen, waarbij de spanningen op politiek bestuurlijk en persoonlijk niveau heel hoog zijn.

De presidentiële werkgroep ‘voorbereiding bezoek Sri Sri Ravi Shankar’ onder leiding van minister Krishna Mathoera van Defensie werkt momenteel aan het detailprogramma uit van het bezoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpirituele leider Sri Sri Ravi Shankar zal vredesfakkel in Suriname aansteken