zondag 14 augustus 2022
28.7 C
Paramaribo
30.9 C
Amsterdam
5
(1)

Speciale krachten voor begeleiding leerkrachten in online lesgeven

lees ook ...

President Santokhi: “Laat uw moskee een multifunctioneel geb...

President Chandrikapersad Santokhi mocht als hoge gast bij moskee Djamaat Noeroel te Meerzorg de opening van het nieuwe gebouw verrichten. Hij mocht het lint doorknippen. Het gebedshuis is zaterdag ge...

Minister Levens gaf op de Onderwijs zoom persconferentie aan dat het ministerie in gesprek is met Telesur. Ook vroeg een journalist aan de minister of er misschien fondsen gezocht konden worden om in de internetvoorziening voor de schoolgaanden te voorzien.

De minister antwoordde dat men in gesprek is met Telesur, maar dat er ook sponsoring moet zijn omdat Telesur niet alles gratis kan doen. Daarnaast, legde de minister uit, moeten de leerkrachten weten hoe les te geven via het internet. Men moet ook met de apparatuur en de applicaties weten te werken. Daarvoor heeft het ministerie nu 50 mensen in opleiding en er zijn ook al 100 man afgeleverd die leerkrachten kunnen begeleiden in het online lesgeven. Al deze stappen zijn broodnodig om een grote teleurstelling te voorkomen als wij onvoorbereid zouden overstappen naar online onderwijs, zei de minister. Met al deze voorbereidingen zullen wij in de toekomst succesvol afstandsonderwijs via het internet kunnen implementeren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpeciale krachten voor begeleiding leerkrachten in online lesgeven