maandag 24 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
2.5
(2)

Speciaal team zal president Santokhi adviseren op mediagebied

lees ook ...

Verdachte C.K. aangehouden voor witwassen na onderzoek Openb...

Op 22 januari van dit jaar werd de verdachte C.K. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Money Laundering (witwasse...

In Suriname is er een communicatie unit in het leven geroepen die voornamelijk in de media aandacht zal besteden aan activiteiten die president Chandrikapersad Santokhi ontplooit en of bijwoont. Het staatshoofd heeft donderdag officieel kennisgemaakt met de leden van de Communicatie Unit van de President (CUP). Dit team zal het staatshoofd ook van advies dienen op mediagebied.

De CUP bestaat uit journalisten, presentatoren, camera operators, fotografen, montagemedewerkers, grafische vormgevers, protocol en logistieke medewerkers en een redactieteam bestaande uit tekstschrijvers. Zij vallen onder het managementteam van de CUP, dat zich bezighoudt met de coördinatie, eindredactie, fact-checks, het inwinnen van informatie en het verspreiden van deze informatie via de verschillende mediakanalen.

President Santokhi feliciteerde het team en gaf aan dat hij rekent op een gedegen vastlegging van activiteiten, alsook de verspreiding daarvan in de media. Santokhi ziet graag dat het CUP-team openstaat voor samenwerking met de overige media. Hij wenste de leden succes toe en gaf aan de verrichtingen van de CUP nauwlettend te volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpeciaal team zal president Santokhi adviseren op mediagebied