donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
2.5
(2)

Speciaal team zal president Santokhi adviseren op mediagebied

lees ook ...

FOLS encourages teachers to take Wednesday off from work

The Federation of Organizations of Teachers in Suriname (FOLS) presidium has made the decision to request that all of its member unions remain at home on Wednesday, November 30. It is a one-day action...

In Suriname is er een communicatie unit in het leven geroepen die voornamelijk in de media aandacht zal besteden aan activiteiten die president Chandrikapersad Santokhi ontplooit en of bijwoont. Het staatshoofd heeft donderdag officieel kennisgemaakt met de leden van de Communicatie Unit van de President (CUP). Dit team zal het staatshoofd ook van advies dienen op mediagebied.

De CUP bestaat uit journalisten, presentatoren, camera operators, fotografen, montagemedewerkers, grafische vormgevers, protocol en logistieke medewerkers en een redactieteam bestaande uit tekstschrijvers. Zij vallen onder het managementteam van de CUP, dat zich bezighoudt met de coördinatie, eindredactie, fact-checks, het inwinnen van informatie en het verspreiden van deze informatie via de verschillende mediakanalen.

President Santokhi feliciteerde het team en gaf aan dat hij rekent op een gedegen vastlegging van activiteiten, alsook de verspreiding daarvan in de media. Santokhi ziet graag dat het CUP-team openstaat voor samenwerking met de overige media. Hij wenste de leden succes toe en gaf aan de verrichtingen van de CUP nauwlettend te volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpeciaal team zal president Santokhi adviseren op mediagebied