dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
5
(1)

Spannende wedstrijden bij start tweede ronde Saramacca Sportbond competitie

lees ook ...

Voorzitter Pensioenraad pleit voor automatische indexering v...

Marius Karioredjo, voorzitter van de Pensioenraad, benadrukt de noodzaak van automatische indexering van pensioenen, aangezien het huidige minimum pensioen van SRD 1350 per maand op basis van het mini...

De tweede ronde van de competitie bij de Saramacca Sportbond (SSB) ging afgelopen week van start, met enkele opmerkelijke wedstrijden. SSC Groningen nam het op tegen titelverdediger SV Fortuna, waarbij Groningen met 1-0 zegevierde dankzij een spectaculaire omhaal (Bicicleta) van Romario Landolf. Real Saramacca, de halvefinalist van vorig seizoen, speelde gelijk tegen Calcutta met een 0-0 stand.

In een andere ontmoeting behaalde SV Boskamp een 2-1 overwinning op Columbia, waarbij Johan Aroeman beide goals voor Boskamp scoorde, terwijl Shaquil Jubithana het doelpunt voor Columbia verzorgde. Grankreek domineerde met een 5-1 triomf op Maho, waarbij Jeremy Landolf een hattrick scoorde en Gilvan Biswane en Don-Angelo Toekaja de andere goals voor Grankreek verzorgden, terwijl Yozua Belfor het enige doelpunt voor Maho maakte.

De wedstrijd tussen SCSV Bintang Baru en SV Kampong Baroe eindigde in een 2-1 overwinning voor Kampong Baroe, waarbij Armando Lugard beide doelpunten scoorde. Terence Aroeman deed het enige doelpunt voor Bintang Baru.

Helaas werd de wedstrijd tussen Groningen en Fortuna overschaduwd door incidenten, toen twee mannen het veld betraden om een speler van Groningen aan te vallen. Ondanks waarschuwingen vooraf, luisterden ze niet en betraden toch het veld. Het ingrijpen van de voorzitter van de SSB was nodig om de situatie te kalmeren en verdere escalatie te voorkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpannende wedstrijden bij start tweede ronde Saramacca Sportbond competitie