zondag 2 oktober 2022
33.8 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Spaarplan SLM voor ingezetenen Suriname

lees ook ...

Aftredende Surinaamse minister op Financiën vertrekt met leg...

De topman op het ministerie van Financiën en Planning, Armand Achaibersing, treedt af. Achaibersing belegde daarom dinsdag een persconferentie waar hij verslag deed van de afgelopen twee jaar dat hij ...

Maandag heeft de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij het  ‘SLM Spaarplan’  geïntroduceerd  om reizigers tegemoet te komen. Dit nieuw product stelt reizigers in de gelegenheid om  in vier termijnen renteloos bij de vliegmaatschappij te sparen voor hun vakantie- of reisbestemming. De afdeling Corporate Communications schreef dit in een persbericht.

Surinam Airways noemt dit een ‘flexibele’ spaarplan dat  toegankelijk is voor eenieder,  die ingezeten is in Suriname. Zij die graag op reis willen kunnen daarvoor sparen. Het  spaarplan mag ook als groep benut worden. Er mag voor minimaal één en maximaal acht personen gespaard worden met een looptijd van minimaal 129 dagen en maximaal 365 dagen vóór vertrek.

Vluchten vanuit Paramaribo naar alle SLM-destinaties zijn meegenomen in dit plan. “De klant kan gerust op vakantie gaan door ‘SLiM’ een ticket te kopen”, zegt Surinam Airways over het nieuw product. De eerste 100 spaarplanreizigers  krijgen een extra ruimbagage gratis.

Meer informatie over het spaarplan kan ingewonnen worden bij de Surinam Airways passageverkoopkantoren in Paramaribo of Nickerie, of via e-mail naar callcenter@flyslm.com.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSpaarplan SLM voor ingezetenen Suriname