maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
5
(1)

SoZaVo verleent subsidies ter verbetering van huisvestingssituatie

lees ook ...

In memoriam: Ram Hiralal 85 jaar: Accountant en levensgeniet...

Voor Suriname heeft Ram Hiralal, behalve het eerste Surinaamse accountantsbureau, nuttige service clubs mede opgericht Lions club Parwani, voor Paramaribo, Wanica en Nickerie en een intellectuele geze...

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) zet zich voortdurend in om de huisvestingssituatie van kwetsbare groepen te verbeteren. Een van de manieren waarop het ministerie dit doet, is door subsidiebedragen beschikbaar te stellen. Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk staat volledig achter dit beleid.

Op het kabinet van de VP, in aanwezigheid van overheidsfunctionarissen, ontvingen op maandag 3 juni 2024 65 ontvangers elk een subsidiebeschikking ter waarde van SRD 54.000 van minister Ines Pané en haar team. Deze gelden zullen binnenkort worden overgemaakt naar de rekeningen van de ontvangers.

VP Brunswijk erkent dat SRD 54.000 mogelijk niet alle renovatiekosten dekt, maar benadrukt dat dit gebaar van de regering bedoeld is ter ondersteuning van mensen bij het verbeteren van hun woonsituatie. De overheidsfunctionaris deed een dringend beroep op de ontvangers om de middelen verantwoordelijk te gebruiken en niet te verspillen aan onnodige uitgaven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSoZaVo verleent subsidies ter verbetering van huisvestingssituatie