donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

SoZaVo tekent contract consultants vangnet SSNVP

lees ook ...

EBS: corruptie is geen bedrijfsgeheim!

Het accent wordt wreed verlegd in de kwestie over het bekendmaken van het kopen van enkele auto's van 200.000 US dollars per stuk voor de directie van EBS, het Energie Bedrijf Suriname. Dat de overbod...

De contracten voor de aangetrokken consultants voor de uitvoering van de IDB-lening ‘Support to Safety Nets for Vulnerable Populations in Suriname (SSNVP) Project NR: 5447/OC-SU- SU L-1063’ zijn op woensdag 31 augustus 2022 op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) ondertekend.

De Project Implementatie Unit- leden (PIU-leden) hadden op maandag 05 september 2022 een officiële eerste kennismaking met minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo. Hij gaf te kennen dat hij alle vertrouwen heeft in de PIU en dat het werk waarmee het ministerie reeds bezig mee is in alle voortvarendheid zal moeten worden voortgezet. ”De Surinaamse samenleving die rekent op ons“, aldus de bewindsman.

De algemene ontwikkelingsdoelstelling van het project is, om bij te dragen aan het verzekeren van een minimaal inkomen voor kwetsbare groepen die het moeilijk hebben door de huidige financieel-economische situatie. Hiermee wordt ook de effectiviteit van het sociaal vangnet van de overheid versterkt. Een ander belangrijk doel is dat SoZaVo versterkt wordt om haar sociale programma’s efficiënter en transparant te ontwikkelen en beheren.

De PIU bestaat uit: mevr. drs. Rachel Perri (Program Manager), mevr. drs. Lorain Arsomedjo (Monitoring & Evaluation Specialist), mevr. drs. Claudia A. C. Heide, MBA. (Financial Specialist) en mevr. Silvia Karwofodi, BSc. (Procurement Specialist).

De PIU-leden hebben vanaf begin augustus deelgenomen aan verschillende trainingen van de IDB om te verzekeren dat zij hun taken naar behoren zullen kunnen uitvoeren en zullen direct aan de slag gaan om het project uit te voeren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSoZaVo tekent contract consultants vangnet SSNVP