donderdag 21 september 2023
27.7 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

SoZaVo gebruikt helpdesk koopkrachtversterking

lees ook ...

Laatste solo expositie André van Frederici

André van Frederici is een kunstschilder, die graag overdraagt. “Als het ware spreekt hij met zijn penseel” volgens bisschop R. Pansa, die aan het woord was tijdens de opening van ‘Lobi Makandra’, zij...

Op dinsdag 13 juni jl. vond de officiële ingebruikname plaats van de SoZaVo helpdesk koopkrachtversterking. De minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) was aanwezig bij de opening van deze helpdesk welke in het kader van object naar subject subsidie wordt uitgevoerd.

Minister Uraiqit Ramsaran gaf aan dat de helpdesk is geopend om Surinamers welke een aanvraag hebben ingediend voor de koopkrachtversterking te voorzien van de nodige informatie aangaande hun verzoek.

Hij zei dat één van de veel voorkomende klachten te maken had met de bereikbaarheid. “Er is naar u geluisterd als samenleving en vandaag hebben wij de ingebruikname van de helpdesk koopkrachtversterking”. De minister gaf ook te kennen dat de koopkrachtversterking van SRD 1800,- over de maand mei 2023 al vanaf 07 juni 2023 is gestort.

Indien de samenleving vragen of onduidelijkheden heeft kan er contact worden opgenomen door te bellen, sms’en of een whatsapp bericht te sturen naar de nummers (+ 597) 8647198 en (+ 597) 7293615, of een email bericht naar helpdeskkoopkrachtversterking@gmail.com. Ook bestaat de mogelijkheid om de status van een registratie te volgen op https://socialservices.gov.sr/bis/

Bron foto: Facebook pagina Ministerie van SoZaVo

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSoZaVo gebruikt helpdesk koopkrachtversterking