zondag 26 maart 2023
29.4 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Sophia pikin van de wijk Sophia’s lust viert lustrum

lees ook ...

Centrale Bank maakt Surinaamse jongeren financieel bewust

“Plan your money, plant your future,” is dit jaar het thema tijdens de Global Money Week 2023 (GMW). Dit is het jaarlijks evenement om jongeren financieel wijzer te maken. Het thema richt zich op duur...

Jongeren Platform ‘Sophia Pikin’ (JPSP) van Sophia’s Lust was op 12 februari 05 jaar oud, maar viert het  lustrum op 18 februari middels een kinder cook-out en een filmavond in samenwerking met Parasmedia. Vice President (VP), Ronnie Brunswijk werd uitgenodigd voor de viering.

De VP sponsored de activiteiten vanwege de nobele doelen van het platform. Tijdens het kennismakingsbezoek van Sophia pikin op het kabinet van de VP werden hem de nagestreefde doelen voorgehouden door voorzitter Furdjul Joshua. De JPSP heeft als doel de jeugd van Sophia’s Lust bewust te maken van een aantal gevaren, onder andere: tienerzwangerschap, hangjongerenprobleem, vroege schoolverlating, drugsgebruik en criminaliteit.

VP Brunswijk staat volledig achter deze ideale doelen die moeten dienen tot verbetering van de leefgemeenschap Sophia’s Lust.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSophia pikin van de wijk Sophia's lust viert lustrum