vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Solidariteitsbezoek van NDP ondervoorzitter aan gevangen kameraden van de revolutie

lees ook ...

OW-minister benadrukt unieke aanpak van renovatie van staats...

Het ministerie van Openbare Werken (OW), specifiek het directoraat Bouw- en Stedebouwkundige Werken (BSW), is momenteel actief bezig met grootschalige renovatiewerkzaamheden. Minister Riad Nurmohamed ...

NDP ondervoorzitter Ramon Abrahams heeft een bezoek gebracht aan Ernst Gefferie, Stephanus Dendoe en Bennie Brondenstein in de gevangenis te Santo Boma. Volgens een persbericht van de NDP gaat het hier om een hechte band tussen kameraden die elkaar langer dan 40 jaar kennen.

Het bezoek wordt als gepast beschouwd en als noodzakelijk om regelmatig belangstelling te tonen voor hun fysieke gesteldheid. Onder de huidige omstandigheden maken zij het goed.

Abrahams heeft de garantie gegeven dat de NDP hen zal blijven bijstaan. Hoewel ze geen prominente figuren zijn, benadrukt de NDP dat ze deel uitmaken van de groep van 16 en pioniers van de revolutie van 25 februari 1980. De kameraden waren volgens het bericht ingenomen met het bezoek van de ondervoorzitter.

Het is ook de bedoeling om de gezinnen en familie van de mannen in deze uitdagende periode te bezoeken. Ondertussen gaat de NDP in dit voorverkiezingsjaar 2024 eensgezind verder met haar politieke campagne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSolidariteitsbezoek van NDP ondervoorzitter aan gevangen kameraden van de revolutie