maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

De STVS haalt geldsbedrag en pakketten op voor Brokopondo

lees ook ...

Muurschilderingen voor bewustwording ‘Mental Health...

De onthulling van muurschilderingen op de schutting van de Lelydorp Sportbond vond plaats op 05 augustus jongstleden door de First Lady. Dit project werd uitgevoerd door de 'Junior Chamber Internation...

De minister van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), Gracia Emanuël heeft gisteren symbolisch het ingezameld bedrag van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) en pakkketten in ontvangst genomen voor de gemeenschap van Brokopondo. Het gaat om een bedrag van Srd 94.020.

Ook de vicepresident Ronnie Brunswijk maakte deel uit van het geheel. De directeur van STVS, Raoul Abisoina heeft een maand geleden op eigen initiatief een inzamelingsactie gestart om de getroffen gebieden in Brokopondo tegemoet te komen. De ROS bewindsvrouwe vond het een geweldige stap. “Als media hebben ze het probleem niet alleen in beeld gebracht, maar ze hebben ook bijgedragen aan een oplossing.”

Door dit initiatief zijn 75 gezinnen voorzien van een voedselpakket. De minister bedankte verder een ieder die gehoor heeft gegeven aan de oproep en hebben gedoneerd. “We laten Brokopondo niet in de steek. We zullen blijven komen en al het kleine dat we vinden zullen we brengen”, aldus Emanuël.

Ook de vicepresident sprak vol lof over de actie. Hij sprak de gemeenschap toe en gaf aan dat ze altijd op zijn steun kunnen kunnen rekenen. “De regering laat jullie niet in de steek,” zei hij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe STVS haalt geldsbedrag en pakketten op voor Brokopondo