zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Sociale maatregelen aankomende

lees ook ...

Negen nieuwe luchtverkeersleiders aangesteld

Negen assistent-luchtverkeersleiders zijn vrijdag jongstleden bevorderd tot volwaardige luchtverkeersleiders. Deze medewerkers worden nog drie maanden on the job getraind. Zij hebben vijf jaar lang ge...

President Chandrikapersad Santokhi heeft zich samen met een clusterteam van ministeries, op 11 oktober 2022, gebogen over het sociaal beleid. De president is van mening dat de uiteenzetting van het sociaal beleid veel breder moet.

Het sociaal vangnet is reeds meegenomen in verschillende documenten, waarbij het ministerie van SoZaVo belast is met de verschillende geldtransacties voor sociaal zwakkeren. De bedoeling is dat er een sociaal programma wordt ontwikkeld dat zich focust op zowel financiële transacties alsook andere ondersteuningsmaatregelen.

Het sociaal programma zal zich makkelijk moeten aanpassen aan de hand van de verschillende situaties die er momenteel in het land heersen. Zodoende kan de samenleving een stukje verlichting verwachten. De bedoeling is dat deze nieuwe beleidsprogramma’s /sociale programma’s zo snel als mogelijk uitgevoerd worden.

Bij de meeting is er samen met de ministeriële werkgroep besloten om de verschillende beschikbare middelen alsook beleidsmaatregelen, die nog niet in proces zijn, te identificeren en over te gaan tot uitvoering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSociale maatregelen aankomende