woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Social Army krijgt steun van president Santokhi

lees ook ...

Directoraat Cultuur en Rupaa-Londaa Ke Naach slaan handen in...

Het directoraat Cultuur en de organisatie Rupaa-Londaa Ke Naach slaan de handen ineen om zich in te zetten voor het behoud van de dansvorm genaamd ‘londa ke naach’. Deze hindoe-dans, waarbij een man g...

President Chandrikapersad Santokhi heeft zijn steun uitgesproken voor de organisatie Social Army, die op 26 maart een leuke dag heeft georganiseerd voor kinderen. Tijdens zijn bezoek aan het evenement heeft de president vergaderd met het bestuur van de organisatie en enkele toezeggingen gedaan, waaronder het geven van steun aan de organisatie.

Het gesprek tussen de president en het bestuur van Social Army richtte zich op diverse zaken die jongeren aangaan, waaronder hulp voor jonge volwassenen met grondproblemen, woningbouw, zelfbouw en werkgelegenheid. De regering wil ondersteunend werken naar de jongeren toe en zal hen betrekken bij het bedenken van ideeën voor werkgelegenheid in public-private-samenwerking. Daarnaast zal de regering ondersteuning verlenen voor een jongerenbeleid.

Een van de uitkomsten van het gesprek is dat er een Instituut van Jongeren moet komen op het Kabinet van de President. Het bestuur van Social Army zal kandidaten voordragen die het werk op kabinetsniveau kunnen doen voor de jongeren in de samenleving. De organisatie, die inmiddels al 4 jaar bestaat en gericht is op sociale projecten, organiseert elke maand minstens twee evenementen voor sociaal zwakkeren, jongeren en projecten in het binnenland.

Het staatshoofd is van mening dat deze jonge organisatie, die zich richt op sociale projecten, belangrijk is voor de samenleving, met name voor jongeren. De president heeft de organisatie gevraagd om betrokken te blijven bij de ontwikkelingen en besluiten die genomen worden voor de toekomst en die direct betrekking hebben op jongeren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSocial Army krijgt steun van president Santokhi