donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Social Army doet het weer!

lees ook ...

Verdeling van voedselpaketten

Het verlenen van hulp in deze tijd is een bittere noodzaak. De regering komt er niet onderuit. Wij hebben opeenvolgende lockdowns gehad, en het aantal personen, die voor langere tijd goederen kan insl...

De bij velen bekende Organisatie Social Army is bezig met een nieuw project. De organisatie heeft dit jaar besloten om duurzame projecten uit te voeren. De organisatie heeft computers binnen voor kinderen in het binnenland. Daar willen zij graag een ICT ruimte installeren waarbij de kinderen op de computer hun kennis digitaal kunnen verreiken. Naast de computers zullen zij vragen aan Digicel of aan telesur of er internet boxen gedoneerd kunnen worden zodat men zelf kan opwaarderen om internet te hebben. 

Aan het project zijn er kosten verbonden. Daarom mogen personen voor de computers een donatie geven. Social Army heeft voor dit project ook een ICT bedrijf nodig die de computers kan opstarten en kan controleren of alles goed werkt. Daarnaast moeten er ook wat computerprogramma’s gedownload worden, zoals word, excel, woordenboeken, enzovoorts.

De organisatie Social Army  bestaat uit een groep jonge mensen onder de dertig jaar die al enkele jaren sociale projekten uitvoert in de samenleving. Het eerste project van dit jaar dat nog in uitvoering is, ‘Sociale bouwkavels’, is nog in volle gang. Bij eerdere projecten werden er voedselpakketten en kleding verdeeld in stad en district en tot in het verre binnenland van Suriname. Go Social Army!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSocial Army doet het weer!