woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
5
(1)

Social Army bezig met bouwkavels voor jongeren

lees ook ...

Regering neemt ‘Governmenttake’ en geeft die te...

President Chandrikapersad Santokhi heeft tijdens de persconferentie gisteren laten blijken dat de staat momenteel niets verdient aan het brandstofgebruik van de burger ondanks het feit dat het belast ...

De organisatie Social Army, een groep jongeren onder leiding van Mitchell Matroos is bezig met een project om (100) honderd ‘jongeren’ onder de 35 jaar van een bouwkavel(domeingrond) te voorzien. Dit in samenwerking met het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. Deze personen moesten een vaste baan hebben en tussen de SRD 10.000 en 20.000 kunnen betalen voor verkavelingskosten. Stichting Social Army kreeg bijna 10.000 aanvragen waaruit er ongeveer 1500 personen niet aan de vereisten voldeden.

Nadat Social Army wat problemen kreeg met hun E-mail verkeer en die intussen zo goed als opgelost zijn, hebben zij een speciale pagina geopend waar de aanvragers wiens aanvraag in orde was, hun status kunnen zien. Tijdens de volgende ronde zullen de geregistreerden een kopie identiteitskaart, Glis-uittreksel (waarbij aangegeven is dat de geregistreerde nog niets heeft op zijn/haar naam), een werkgeversverklaring/ bewijs van vaste inkomen en een nationaliteitsverklaring moeten indienen.

Wanneer alle stukken in orde blijken te zijn, zullen de mensen worden voorgedragen bij het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) voor het opmaken van de bereidverklaringen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSocial Army bezig met bouwkavels voor jongeren