donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

SMS medewerkers bieden VP Brunswijk petitie aan

lees ook ...

Quiz ivm Consumenten Bewustwordingsdag

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) organiseert in het kader van de Wereld Consumenten Rechten Dag (WCRD) die jaarlijks wordt herdacht, bewustwording...

Tijdens het bezoek van Vice-President, Ronnie Brunswijk aan het directoraat Duurzame Ontwikkeling Afro-Surinamers Binnenland, maakte het personeel van de Scheepvaart Maatschappij Suriname NV gebruik van de gelegenheid de VP een petitie aan te bieden.

Othniel Iengbe gaf aan  dat het bedrijf in zware problemen verkeert. Het personeel wacht al sinds 2015 op looncorrectie. En ook de secundaire voorzieningen zijn door de inflatie flink achteruit gegaan. De SMS medewerkers hebben een goede indruk van de inzet VP Brunswijk in zulke zaken en verwachten dat de Vicepresident zal helpen aan het oplossen van de knelpunten.

Iengibe bood de petitie snel aan namens het SMS personeel, toen Vicepresident Brunswijk in zijn auto stapte. Het directoraat, onder leiding van onderdirecteur Duraize Poki, is gevestigd in het pand van de SMS NV aan de Watermolenstraat.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSMS medewerkers bieden VP Brunswijk petitie aan