woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Smart Suriname beloont OW-personeel voor effectieve communicatievaardigheden

lees ook ...

Arawara Lock will be completely operational again within two...

In two weeks, the Upper Nickerie/Wayambo area's maintenance on the Arawaras lock will be finished. Because of the current extreme drought, the salt tongue in the Nickerie River has spread past the Hen...

In een streven naar verbeterde efficiëntie en effectiviteit bij Openbare Werken (OW) in Suriname, heeft minister Riad Nurmohamed diverse personeelsleden aangemoedigd om zich verder te ontwikkelen. Op maandag 4 september 2023 werden 20 medewerkers beloond met certificaten voor het succesvol afronden van een vijf weken durende training ‘Effectief Communiceren’, georganiseerd door Smart Suriname.

Divers personeel van OW nam deel aan deze training, die plaatsvond in de conferentiezaal van het ministerie. Minister Nurmohamed benadrukte het belang van bijscholing voor alle personeelsleden, van het management tot veldwerkers, en kondigde aan dat er vervolgtrainingen zullen volgen. Hij feliciteerde de deelnemers met hun prestaties.

Smart Suriname’s directeur, Eros Mungra, prees het initiatief van het ministerie om de kennis en vaardigheden van het personeel te verbeteren en benadrukte de rol van Smart Suriname bij het transformeren van het ministerie tot een efficiënte en competente organisatie. De training werd als succesvol beschouwd door de trainers van Smart Suriname, waarbij alle deelnemers het examen met succes aflegden, waarbij ze hogere cijfers behaalden dan de vereiste minimumnorm.

Nafisha Ramdjan, namens de cursisten, benadrukte het belang van effectieve communicatie en citeerde Theo Gold: “Communicatie is je ticket naar succes, als je aandacht besteedt en leert hoe je het effectief kunt doen.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSmart Suriname beloont OW-personeel voor effectieve communicatievaardigheden