zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Slogan wedstrijd ivm 50 jaar Caricom

lees ook ...

Ongeval eist leven van bromfietser op Bomaweg

Een tragisch ongeval heeft het leven geëist van een bromfietser in de late uren op de Bomaweg bij Leiding 16. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. Volgens verklaringen van de autobestuurder aa...

Op 4 juli 2023 wordt het 50ste jubileum van de Caribische Gemeenschap gevierd. Het secretariaat van de Caribische Gemeenschap (CCS) lanceert de 50ste jubileum Slogan competitie om het vijftigste jubileum van de Caribische Gemeenschap (CARICOM) te herdenken.

Deze wedstrijd heeft tot doel het bewustzijn te vergroten bij de onderdanen van de Gemeenschap over de rol, het belang en de prestaties van de Caribische Gemeenschap in de ontwikkelingsagenda voor regionale integratie van de afgelopen 50 jaar. De wedstrijd is ook bedoeld om de belangstelling te wekken en onderdanen actief te betrekken bij de viering van de verjaardag van de Caribische Gemeenschap op een manier die creativiteit, innovatie en leren aanmoedigt, terwijl de CARICOM identiteit en geest van gemeenschap en eenheid wordt gekoesterd en bezield.

Deelnemers moeten onderdaan zijn van een CARICOM lidstaat of geassocieerd lid op de uiterste datum voor het indienen van inzendingen voor de Slogan competitie. Deelnemers beneden de leeftijd van 18 jaar moeten toestemming hebben van een ouder of voogd. (Onderdanen beneden de leeftijd van 18 jaar kunnen geen contract aangaan met het Secretariaat.)

De slogan moet de CARICOM identiteit en -geest op unieke wijze communiceren; de geleefde ervaringen van een onderdaan van de Gemeenschap weerspiegelen; en trots te zijn op de prestatie van de Gemeenschap in de afgelopen 50 jaar, en enthousiasme op te bouwen voor de komende 50 jaar van CARICOM.

De slogan-wedstrijd staat open voor alle onderdanen van CARICOM lidstaten en geassocieerde leden. Personeel, echtgenoten en kinderen van personeel van het CARICOM secretariaat, regionale instellingen en het Comité van CARICOM ambassadeurs komen niet in aanmerking voor deelname aan de wedstrijd.

Inzendingen voor slogans moeten worden ingediend met behulp van het deelnameformulier en met het volgende: Naam, telefoonnummer en email adres van de deelnemer. inzendingen die een van de bovenstaande informatie missen, worden niet in behandeling genomen. De slogan moet origineel zijn en moeten worden ingediend met een korte uitleg van de betekenis in het Engels en de belangrijkste ideeën die worden weergegeven. Om in aanmerking te komen voor overweging, moeten slogans uiterlijk op 09 september 2022 worden ingediend op het deelnameformulier voor de slogan wedstrijd en door elke deelnemer worden ondertekend.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSlogan wedstrijd ivm 50 jaar Caricom