zondag 21 april 2024
24 C
Paramaribo
7.3 C
Amsterdam
5
(2)

SLM wil vertrouwen reizigers terugwinnen; hervat vluchten Mid-Atlantische route

lees ook ...

Surinaamse ambassadeur bespreekt urgenties met Wereldhandels...

Aroen Jadoenathmisier, de Permanente Vertegenwoordiger van Suriname in Genève, heeft onlangs zijn geloofsbrieven overhandigd aan Ngozi Okonjo-Iweala, de directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisa...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) hervat op 20 juli zijn vluchten op de Mid-Atlantische route. Tijdens de intensieve onderhandelingen met de aandeelhouder en andere essentiële partners zijn vrijdag garanties verkregen, dat de heropstart van de operatie kan plaatsvinden en de uitvoering van het Herstelplan voortgang kan vinden.

De SLM neemt met alle stakeholders de voorbereiding van de vluchthervatting ter hand. Volgens schema zijn er 3 keer per week, elke woensdag, vrijdag en zondag, vluchten op deze route, die worden uitgevoerd met toestel, cockpit- en cabinepersoneel van Airhub Airlines, meldt Suriname Airways.

Er wordt continu doorgewerkt om de getroffen passagiers te accommoderen, zegt de SLM. Het bedrijf spreekt de hoop uit dat met het openstellen van de route Paramaribo – Amsterdam een eerste stap is gezet om het vertrouwen van het reizende publiek en de Surinaamse gemeenschap te kunnen terugwinnen.

In de afgelopen periode heeft de luchtvaartmaatschappij diverse vluchten moeten annuleren. De slechte communicatie heeft voor grote irritatie gezorgd bij reizigers. Vooral op social media waren de reacties niet gemakkelijk. Sommige reizigers moesten extra betalen om toch met een andere airline hun bestemming te bereiken. Het afreizen was voor hun noodzakelijk onder andere vanwege werk of ziekte.

De Surinaamse overheid heeft keer op keer aangegeven, dat zij alles in het werk zou stellen om vooral de gestrande passagiers naar hun bestemming te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM wil vertrouwen reizigers terugwinnen; hervat vluchten Mid-Atlantische route