woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
5
(1)

SLM voert slechts repatriëringsvluchten uit

lees ook ...

Assembleevoorzitter ontvangt conceptwet Kiesregeling van act...

De voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), Marinus Bee, heeft vrijdag een conceptwet voor aanpassing van de Kiesregeling in ontvangst genomen van actievoerders. Bee heeft aangegeven dat de trekke...

De SLM zal tot nader op de zondag vanuit Paramaribo naar Amsterdam alleen repatriëringsvluchten uitvoeren. Deze informatie heeft de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij in een communiqué laten weten. De Nederlandse overheid heeft haar reisbeleid aangescherpt en via het ministerie van Buitenlandse Zaken vanaf vandaag een vliegverbod ingesteld voor achttien landen. Suriname behoort ook tot een van die landen.

De national carrier heeft gisteren officieel een aangepast bericht ontvangen van de Nederlandse luchtvaartautoriteiten. Vandaar het besluit om op de Mid-Atlantische route tot nader order slechts repatriëringsvluchten uit te voeren op de zondag. Passagiers zullen in het bezit moeten zijn van een negatieve PCR-testuitslag -niet ouder dan 72 uur vóór aankomst- en moeten op de Johan Adolf Pengelluchthaven tegen betaling een antigeen sneltest uitvoeren. Verder dienen ze in het bezit te zijn van een gezondheidsverklaring.

SLM onderstreept in zijn communiqué dat ook zijn vluchten vanuit Amsterdam als repatriëring zullen worden uitgevoerd. “Passagiers moeten beschikken over de benodigde toestemming van de Surinaamse autoriteiten”, wordt benadrukt.

De KLM heeft donderdag bekendgemaakt dat ze vanaf zaterdag passagiersvluchten van en naar Suriname opschort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM voert slechts repatriëringsvluchten uit