dinsdag 16 april 2024
26 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(1)

SLM-vluchten gegarandeerd ondanks ‘zware turbulentie’

lees ook ...

Particuliere bushouders vragen aandacht van minister TCT

De Particuliere Lijnbus Organisatie (PLO) is ontevreden over de minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). Rawien Bainath gaf in een gesprek met de STVS te kennen, dat de bewindsman nog s...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) zal ondanks de ‘zware turbulentie’ waarmee het bedrijf de afgelopen periode en dagen mee geconfronteerd is geraakt al zijn vluchten. Passagiers hoeven niet te vrezen dat zij hun reis niet kunnen vervolgen. Gelet op de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn er vanwege de regering en het Openbaar Ministerie (OM) verscheidene onderzoekingen gelast.

In de Raad van Ministers van 24 augustus werd door de president besloten dat Vicepresident Operations, Steven Gonesh, gedurende een periode van twee maanden zal fungeren als waarnemend CEO. De heren Captain Steven Gonesh, Vicepresident Operations/ Accountable Manager, John Vrede en Santosh Baidjoe zijn hierbij aangewezen om deel uit te maken van het interim managementteam. Tevens is het raadslid Ganesh Laigsingh aangesteld als waarnemend president-commissaris.

Ondanks de huidige ontwikkelingen wenst Surinam Airways te benadrukken dat de vluchtuitvoering naar de verschillende destinaties gegarandeerd is, het een en ander met de toegezegde ondersteuning van de aandeelhouder, en dat het reizend publiek normaal volgens het uitgegeven vliegschema wordt vervoerd.

De leiding van de luchtvaartmaatschappij betreurt deze situatie, maar wenst aan te geven dat zij met het vertrouwen van haar passagiers, eenheid onder haar werknemers en met vereende krachten zal blijven werken aan het voortbestaan van het bedrijf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM-vluchten gegarandeerd ondanks 'zware turbulentie'