donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
5
(2)

Opluchting voor gestrande passagiers: SLM vliegt weer op Mid-Atlantische route

lees ook ...

Gewijzigde locatie krijgsraadzitting

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat eerder gepubliceerde bekendmaking voor de krijgsraadszitting van het 08 december strafproces op 29 november 2022, komen te ve...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) hervat woensdag haar vluchten op de Mid-Atlantische route. Het bedrijf meldt dat de vlucht vanuit Paramaribo naar Amsterdam echter niet woensdag, maar donderdag wordt uitgevoerd.

Aanvankelijk zou de vluchtuitvoering plaatsvinden door Airhub Airlines. Echter vanwege onvoorziene technische onderhoudswerkzaamheden aan het vliegtuig, kan het desbetreffende toestel niet meer worden ingezet. Om de operatie te garanderen heeft Surinam Airways, GullivAir aangetrokken voor deze vlucht.

Vanwege een grotere vervoerscapaciteit van GullivAir (326 passagiers) zal Surinam Airways op deze vlucht in staat zijn meerdere gestrande passagiers te vervoeren. GullivAir heeft in het verleden ook vluchten uitgevoerd voor Surinam Airways.

Vanwege de wettelijk verplichte rusttijd voor het cabinepersoneel van GullivAir, zal de vlucht vanuit Paramaribo naar Amsterdam nu uitgevoerd worden op donderdag 21 juli. De vertrektijd van PY 994 is nu gesteld op 21 juli om vijf uur in de ochtend. Aan passagiers wordt gevraagd zich tussen 00.00 uur en 03.00 uur in de ochtend op donderdag 21 juli aan te melden voor de incheck.

Gestrande passagiers zullen nu eindelijk hun bestemming kunnen bereiken. Er is veel geklaagd over het annuleren van de SLM-vluchten. Het afzeggen van vele vluchten heeft voor problemen gezorgd bij reizigers die dringend moesten afreizen. Velen zijn hierdoor in onvoorziene kosten gejaagd. Gehoopt wordt dat de communicatie van het bedrijf naar de reizigers toe wordt verbeterd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpluchting voor gestrande passagiers: SLM vliegt weer op Mid-Atlantische route