zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

SLM verhoogt vliegfrequentie naar Amsterdam, nu vier vluchten per week

lees ook ...

Surinaamse regering scherpt wetgeving aan voor luchtvaartvei...

President Chandrikapersad Santokhi kondigde tijdens de jaarrede op 29 september 2023 aan dat de Surinaamse regering in 2024 het project voor binnenlandse vliegdiensten zal voortzetten. Dit omvat regel...

Vanwege de drukte tijdens de vakantieperiode heeft Surinam Airways besloten om de vliegfrequentie op te voeren. Vanaf zaterdag 1 juli 2023 zal de luchtvaartmaatschappij vier keer per week vliegen tussen Amsterdam en Paramaribo in de maanden juli en augustus. De vluchten zullen plaatsvinden op vrijdag, zaterdag, zondag en woensdag.

Om aan de grote vraag te voldoen en om teleurstelling onder reizigers te voorkomen, heeft Surinam Airways besloten om op 1, 2 en 5 juli 2023 vliegcapaciteit in te huren. Op deze data zullen de vluchten tussen Paramaribo en Amsterdam worden uitgevoerd door de Spaanse charter luchtvaartmaatschappij Privilege Style. Er zullen ook twee cabineleden van Surinam Airways aan boord zijn.

Vanaf vrijdag 7 juli zullen de vluchten weer worden uitgevoerd met de eigen A340-300 van Surinam Airways. De luchtvaartmaatschappij is tevens bezig met het trainen van hun personeel om de uitbreiding van de operaties voort te zetten. Surinam Airways zet zich volledig in om aan de grote vraag naar stoelen op hun vluchten te voldoen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM verhoogt vliegfrequentie naar Amsterdam, nu vier vluchten per week