Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

SLM vanaf 1 juli weer in de lucht

Geplaatst

op

Surinam Airways Slm Suriname Airbus A340

Vanaf 1 juli 2020 zal de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) elke woensdag vluchten uitvoeren naar Amsterdam. Dit heeft de directeur van de SLM Radjes Radjkoemar aangegeven tijdens een bijeenkomst met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Ooo de Vereniging van Exporteurs van Agrarische Producten in Suriname (Veaps) en Surinam Air cargo Services (SACS) waren ook vertegenwoordigd om te praten over de export van agrarische producten naar het buitenland.

Alle groenten en fruit bestemd voor de export zal geïnspecteerd worden. Er zijn afspraken gemaakt dat alle onderliggende claims door de exporteurs uiterlijk eind juni aangeboden moeten worden aan de directeur. In de daarop volgende maand juli zal de minister samen met de SLM de verder afspraken hierover maken. De minister heeft verder aangegeven dat de exporteurs ook recht hebben op inspraak over de wijze hoe de producten geëxporteerd moeten worden.

Binnenkort komt er een meeting tussen de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) en de Surinam Air Cairgo Services (SACS).- Culturu.com

9 Reacties
9 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Afoe sensi
vrijdag 19 juni 2020 07:31

Maar de SLM heeft een passagiers vliegtuig. Waar gaan ze de spullen zetten.? In de vrachtruimte ok…. Maar dat is weinig
Vul de toiletten met groente de stoelen met pakketten en bind ze vast. Zo kan je meer over de oceaan meenemen. Te weinig in 1 keer vervoeren is weer niet goed. Soms goed als je 1 vliegtuig hebt ipv 20 die je aan de grond moet houden. Iedereen heeft het moeilijk.

Dontaskdonttell
vrijdag 19 juni 2020 11:50

Ze zijn ook van plan om de stoelen met “cargo” te vullen 😉

Nita
vrijdag 19 juni 2020 13:17

Haha. Cargo van passagier naar cargo .. de piloten hoeven nu geen rekening te houden met stoeltjes vast bij turbulentie

Saskia
vrijdag 19 juni 2020 14:39

Kan er iets zinnig geplaats worden ,een idee of iets dergelijke 🙄

Donald
vrijdag 19 juni 2020 15:28

Heb jij er 1 iets zinnigs blijkbaar zijn er geen zinnige dingen meer

Sikandar
vrijdag 19 juni 2020 16:12

Ze doen zoveel moeite om groente en fruit richting Amsterdam .
Maar wie zegt dat we daarop zitten te wachten ???!
Groente van en uit su zitten vol chemicaliën .
Alleen de sommen en onteetenden zullen dit kopen en eten en aan hun kinderen te eten geven .

Tony
vrijdag 19 juni 2020 16:15

Hi gun die SLM om te vliegen. Komt er tenminste wat geld binnen.

B2b
vrijdag 19 juni 2020 18:20

Moet je eens chemicaliën zien in westerse pruducten, eikel

Tony
vrijdag 19 juni 2020 19:52

Chemicaliën heb je al zat van al die zure regen in Europa. Je mars is al verankerd met al die troep uitstoot in EuropaAdvertentie

Suriname

Nog geen duidelijkheid over ministerskandidaten in Suriname

Geplaatst

op

1240

Het is nog steeds onduidelijk wie de nieuwe ministers posten zullen bekleden. De procureur generaal (PG) heeft een deel van de namen ontvangen voor het starten van een antecedenten onderzoek. Ook zijn er nog geen resultaten gestuurd naar coalitieleider Chan Santhoki.

Er zal beslist worden wie de ministersposten zullen invullen op basis van de bevindingen van de pg. Momenteel komen er principiële bezwaren boven water tegen de ministerskandidaten. De PG moet nog enkele namen ontvangen. Ook de ABOP moet nog enkele namen opsturen. Er moeten nog meer namen worden doorgegeven. De kandidaten van de NPS, Marie Levens (Onderwijs, Wetenschap & Cultuur) en Silvano Tjong-Ahin (Ruimtelijke Ordening & Milieu) zijn intussen al doorgestuurd nadat zij unanieme goedkeuring kregen van het NPS-congres zaterdag.- Culturu.com

Lees verder

Suriname

Suriname..President Chan Santokhi en Vice-President Ronnie Brunswijk treden aan op 16 juli

Geplaatst

op

Img 6609

De verkiezing van de twee functionarissen vindt plaats op maandag 13 juli om 10.00 uur tijdens buitengewone openbare DNA vergadering.

Hoewel er geen tegenkandidaten zijn ingediend, moeten op de vergadering minstens 34 Assembleeleden aanwezig zijn om de president en de vicepresident te kunnen kiezen. De BEP (2 zetels) heeft reeds eerder toegezegd de ondersteuning te zullen geven.
De samenwerkende coalitie heeft 33 zetels.

Na de overdracht van de regeermacht door president Desi Bouterse, volgt een gemotoriseerd defilé van de politie en het Nationaal Leger. De nieuwe president zal geflankeerd door de korpschef en de bevelhebber van het Nationaal Leger de passerende gemotoriseerde eenheden gadeslaan. In een dagorder is aangegeven wie allemaal betrokken zijn bij de organisatie. De komende week vinden er oefeningen plaats. Starnieuws verneemt dat aan de eenheid van het Korps Politie Suriname toegevoegd worden, peletons van de douane, Korps Penitentiaire Ambtenaren, Brandweer en het Korps Beveiliging en Bijstandsdienst.

Culturu.com—–Ferdinand Louis

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen