zaterdag 30 september 2023
26.1 C
Paramaribo
12.5 C
Amsterdam
0
(0)

SLM tekent overeenkomst met Tropical Pride Chips Factory N.V.

lees ook ...

Consultancy vacature DNA

Na goedkeuring van de conceptwet 'Collectieve Rechten InheemseĀ  š¯—²š¯—» š¯—§š¯—暯—¶š¯—Æš¯—®š¯—¹š¯—² š¯—©š¯—¼š¯—¹š¯—øš¯—²š¯—»' door De Nationale AssemblĆ©e, zullen voor de implementatie oftewelĀ ondersteuning van die Wet, vier ontwerpwetten gecon...

SLM wil Surinaamse ondernemers ondersteunen. Op 24 juli jongstleden tekende het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst met Tropical Pride Chips Factory N.V. Het product van dit bedrijf zal voortaan aan boord worden aangeboden door de vliegmaatschappij om het thuisgevoel te bevorderen. Hetzelfde geldt voor noten uit de Alalapadu-gemeenschap.

Het Surinaams bedrijf Tropical Pride Chips Factory N.V. timmert al 35 jaar aan de weg. Ooit begonnen als hobby van het gezin Van Veldhuizen is het uitgegroeid tot een familiebedrijf. In 1991 kon het als snackfabriek volgens KEY NEWS ingeschreven worden bij de Kamer van Koophandel. Het familiebedrijf ging in 2021 over in handen van Tanya Sewberath Misser-Van Veldhuizen en haar echtgenoot Jerry Sewberath Misser.

Als volwaardig Surinaams bedrijf produceert Tropical Pride Chips Factory N.V. een reeks kwalitatieve snacks van hoogwaardige grondstoffen, die lokaal te vinden zijn. Bij de productie worden er geen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd. De verpakking geschied machinaal in verschillende hoeveelheden. Het bedrijf is ISO 22000 : 2018 gecertificeerd door DNV. Veganisten en vegetariƫrs kunnen aan hun trekken komen.

Ook met Conservation International Suriname, Stichting Tukha en de Alalapadu-gemeenschap van Suriname in het Amazonegebied tekende de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij eerder een overeenkomst met hetzelfde doel.

Bron Foto: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws Ā»

meest gelezen

HomeSurinameSLM tekent overeenkomst met Tropical Pride Chips Factory N.V.