dinsdag 23 april 2024
26 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

SLM sluit lease agreement met Aercap

lees ook ...

Suriname intensiveert strijd tegen drugscriminaliteit

Tijdens de regeringsvergadering heeft Kenneth Amoksi, minister van Justitie en Politie, aangekondigd dat er een grootschalige veiligheidsoperatie zal plaatsvinden in samenwerking met het ministerie va...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), heeft een leaseovereenkomst gesloten voor acht jaren. De national carrier zal komende acht jaren beschikken over een B737-800, die rond 20 december 2022 in Suriname wordt verwacht. De lease is gesloten met de internationaal gerenommeerd bedrijf Aercap.

“Met zeer veel genoegen heb ik kennisgenomen van het feit dat op 9 december 2022, onze National Carrier, de SLM, een dry- leaseovereenkomst heeft gesloten voor acht jaren. De komende acht jaren zal de SLM beschikken over een B737-800, die rond 20 december 2022 in ons land wordt verwacht,” zegt president Chandrikapersad Santokhi.

Met deze overeenkomst wordt het bedrijf volgens de president in staat gesteld om met minder kosten, meer flexibiliteit aan de dag te leggen en de eigen identiteit te behouden door inzet van eigen personeel. Ook zal deze overeenkomst tot gevolg hebben dat de inkomsten van de SLM zullen toenemen.

De gezamenlijke inspanningen om onze national carrier te behouden, leveren vruchten af. “We gaan verder om onze SLM naar grotere hoogten te brengen,” zei president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM sluit lease agreement met Aercap