zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
5
(1)

SLM passagiers gestrand op de Antillen

lees ook ...

Nieuwe koolwaterstoffenvondst door Petronas in Surinaams zee...

Petronas Suriname E&P (Petronas) heeft een belangrijke koolwaterstoffenvondst gedaan met de Fusaea-1 exploratieput in Blok 52 in het Surinaams zeegebied. De Fusaea-1 put, die succesvol werd geboor...

Meer dan 100 passagiers van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), die van Aruba en Curacao naar Suriname vervoerd moesten worden op vrijdag 25 augustus jongstleden weten nog niet wanneer zij voet aan wal zetten in Suriname. De vlucht van Paramaribo naar Miami werd ook uitgesteld. SLM heeft over deze situatie nog niets gedeeld met de gemeenschap.

Het begon mis te gaan, nadat de vlucht van Surinam Airways uit Curaçao vertrok om 09.00u en een tussenstop maakte op Aruba omstreeks om 09.30u. Toen men terug moest vliegen van Aruba naar Suriname om 12.00u bleek er een technisch probleem te zijn ontstaan, waardoor de passagiers op Aruba bleven vastzitten. Om 16.00u ging de vlucht officieel niet door.

Uiteindelijk in de avonduren mochten de mensen naar het Mariott hotel. De volgende morgen om 06.00u plaatselijke tijd werden ze met de bus opgehaald en naar de luchthaven vervoerd. Passagiers lieten tegenover Starnieuws hun ongenoegen blijken. Deze vlucht zou om 13.00u vertrekken, dus moest men om 10.00u inchecken, om tegen 12.55u bericht te krijgen, dat dit niet doorging.

Daarna moesten zij weer aanhoren dat de vlucht gisteren helemaal niet meer door zou gaan. Ze werden teruggebracht naar het hotel. De mogelijkheid bestaat dat sommigen hun aansluitende vlucht naar Nederland en Frans-Guyana kunnen missen door dit alles.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM passagiers gestrand op de Antillen