woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

SLM ontkracht geruchten over sluiting Miami-Paramaribo route tot maart 2024

lees ook ...

Directeur Duurzame ontwikkeling inheemsen brengt bezoek aan ...

Directeur Duurzame Ontwikkeling Inheemsen (DOI), Melisa Fredericks, heeft onlangs een kennismakingsbezoek gebracht aan de inheemse dorpen Grankreek en Columbia in het district Saramacca. Ze werd verge...

Surinam Airways heeft kennis genomen van een online bericht dat door minstens twee verschillende internationale websites wordt verspreid en lokaal via sociale media wordt gedeeld. In dit bericht wordt gesuggereerd dat de luchtverbinding tussen Miami en Paramaribo gedurende een periode van zes maanden, tot en met maart 2024, gesloten zou zijn. De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) benadrukt in een persbericht dat dit bericht onjuist is.

De SLM heeft inmiddels contact opgenomen met het station in Miami. Volgens dit station is er tijdens de maandelijkse vergadering met Miami International en andere belanghebbenden niets gemeld over een sluiting van de route.

De maatschappij wil benadrukken dat dergelijke beslissingen maanden van tevoren op een correcte wijze worden gecommuniceerd en dat deze berichtgeving hoogstwaarschijnlijk onjuist is.

Er wordt momenteel onderzocht hoe deze berichtgeving tot stand is gekomen in samenwerking met alle belangrijke stakeholders in Miami. De luchtvaartmaatschappij roept passagiers en reisagenten op om kalm te blijven en officiële mededelingen vanuit Surinam Airways af te wachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM ontkracht geruchten over sluiting Miami-Paramaribo route tot maart 2024