zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

SLM nu ook naar Amerika

lees ook ...

Strategische Lockdown en Grijze Luchten

De vogels kwinkeleren lustig en het is te horen omdat de straten zo stil zijn. De benzine is weer met 1SRD per liter omhooggegaan, Moederdag was plotseling wel total lock down deze zondag , met Idul F...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft toestemming gekregen om nu ook vluchten van en naar de Verenigde Staten van Amerika uit te voeren. De national carrier heeft de updated FAA Foreign Operations Specifications (OPS SPECS) ontvangen met daarbij de toevoeging van de B777-200ER.

Na de toevoeging van de B777-200ER op de Europese Operational Specifications, is dit voor Surinam Airways een nieuwe mijlpaal, schrijft de SLM in een persbericht.

De luchtvaartmaatschappij heeft vorig jaar de rechten verkregen om te mogen vliegen van Georgetown-Guyana naar New York in de Verenigde Staten van Amerika. De opstart van deze operatie is echter vanwege de coronacrisis tijdelijk aangehouden.

De maatschappij is bezig met een heroriëntatie van het totale vliegbedrijf, wat zal moeten leiden naar efficiëntie en kostenbesparingen van de vliegoperatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM nu ook naar Amerika