zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
5
(1)

SLM nu ook naar Amerika

lees ook ...

Gail Eijk leaves STVS as of October 1st; goes back to the f...

On Saturday Gail Eijk Surinamese writer, journalist and presenter announced that she will be leaving the STVS on October 1st. She said that she will be back on the field from October 1st because there...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft toestemming gekregen om nu ook vluchten van en naar de Verenigde Staten van Amerika uit te voeren. De national carrier heeft de updated FAA Foreign Operations Specifications (OPS SPECS) ontvangen met daarbij de toevoeging van de B777-200ER.

Na de toevoeging van de B777-200ER op de Europese Operational Specifications, is dit voor Surinam Airways een nieuwe mijlpaal, schrijft de SLM in een persbericht.

De luchtvaartmaatschappij heeft vorig jaar de rechten verkregen om te mogen vliegen van Georgetown-Guyana naar New York in de Verenigde Staten van Amerika. De opstart van deze operatie is echter vanwege de coronacrisis tijdelijk aangehouden.

De maatschappij is bezig met een heroriëntatie van het totale vliegbedrijf, wat zal moeten leiden naar efficiëntie en kostenbesparingen van de vliegoperatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM nu ook naar Amerika