woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
4.5
(2)

SLM kist aan de ketting in Miami

lees ook ...

Startsein herstel asfaltwegen gegeven door president

Aan de John F. Kennedyweg in het district Para heeft president Chandrikapersad Santokhi het startsein gegeven van het project ‘herstel asfaltwegen Paramaribo-Wanica-Para.’ De uitvoering van projecten ...

Op de luchthaven van Miami is vandaag de SLM Boeing 737-700 in beslag genomen. De eigenaar van het vliegtuig zou het toestel hebben laten wegslepen en hebben vastgelegd, is het verhaal dat is uitgelekt. Het vliegtuig is vandaag geland in Miami en zou vanavond terugkeren. Het blijkt dat het gaat over achterstallige betalingen van een jaar. De SLM zou verschillende aanmaningen van de eigenaar gekregen hebben om de achterstallige betalingen te voldoen, maar voldeed niet aan de verplichtingen.

De Surinaamse passagiers in Miami die huiswaarts zouden keren, hebben vanmiddag van half vijf ‘s middags tot tien uur ‘s avonds lokale tijd tevergeefs gewacht op het moment van vertrek,  maar moesten onverrichterzake hotelwaarts keren. De SLM ging in onderhandeling met de eigenaar van de kist. De minister van Financiën, Armand Achaibersing maakte  vanavond bekend, dat er inderhaast 650.000 US Dollars zijn vrijgemaakt zodat de kist vrijkomt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM kist aan de ketting in Miami