vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
3
(1)

SLM huurt toestel bij World Atlantic Airlines

lees ook ...

Teleperformance levert bijdrage aan werkgelegenheid

Teleperformance levert een bijdrage aan werkgelegenheid. Het bedrijf eeft de minister geïnformeerd over hun bedrijfsactiviteiten en diensten die ze aanbieden, maar hebben ook vanuit hun perspectief al...

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft voor juli een toestel ingehuurd bij World Atlantic Airlines. Dit besluit is genomen ter onderhouding van de route Paramaribo – Aruba – Miami v.v. Het bedrijf deelt mee dat de regionale vliegroute voortgezet wordt.

Surinam Airways maakte in eerdere berichtgeving bekend dat, alhoewel zij momenteel in een moeilijke financiele situatie zit, zij zich ten volle inzet om haar commerciële verplichtingen na te komen. In dat kader worden er mogelijkheden bekeken tot samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen en/of de inhuur van vliegcapaciteit.

Het inhuren van een toestel van World Atlantic Airlines biedt volgens de SLM passagiers de gelegenheid om via Aruba af te kunnen reizen naar Miami. Zij kunnen, zodra zij aan alle inreisvoorwaarden van hun respectievelijke bestemming voldoen, tickets voor zowel Aruba alsook Miami boeken. Passagiers zouden eventueel ook van en naar Curaçao via Aruba kunnen afreizen, meldt het bedrijf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM huurt toestel bij World Atlantic Airlines