woensdag 5 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

SLM huurt Airbus in voor regionale route

lees ook ...

Support at the end of October from SRD 350 to SRD 1,250

It has been approved by the government to increase the benefit of social security beneficiaries from SRD 350 to SRD 1,250. This will take effect at the end of October. Minister Bronto Somohardjo of th...

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft tijdelijk een Airbus A321-200 van de vliegmaatschappij uit Litouwen, Avion Express, ingehuurd. Dit toestel zal vanaf 27 juli ingezet worden ter optimalisering en verbetering van de dienstverlening op de regionale route.

De airbus heeft een capaciteit van 220 zitplaatsen en zal worden ingezet om vluchten in de regio zoals Paramaribo-Aruba-Miami uit te voeren. Verder zal dit type vliegtuig ook een boost moeten geven aan de passagiers beleving.

Eerder maakte de SLM al bekend dat zij zich ten volle zal inzetten om haar commerciële verplichtingen na te komen. Er wordt gekeken naar mogelijkheden tot samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen en/of eventueel de inhuur van vliegcapaciteit.

Voor deze maand werd een toestel van World Atlantic ingehuurd om de route Paramaribo-Aruba-Miami te onderhouden, meldt de SLM in een communique.

De vliegmaatschappij doet er alles aan om de ‘customer journey’ van passagiers te verbeteren en biedt weder haar eigen volledig inflight service product aan. Er wordt door de maatschappij hard gewerkt aan het kunnen voorzien in eigen vloot, al dan niet in samenwerkingsverband, meldt de SLM.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM huurt Airbus in voor regionale route