maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

SLM hervat regionale routes en opent nieuwe verbinding met Barbados

lees ook ...

Vernieling leidt tot nieuwe aanhouding voor recent vrijgelat...

V.A. (47), die recentelijk uit de gevangenis is vrijgelaten, is opnieuw gearresteerd en in hechtenis genomen wegens vernieling van een woning. De politie van Livorno heeft haar in hechtenis genomen na...

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft de goedkeuring gekregen van de relevante autoriteiten om de route Paramaribo, Aruba, Curaçao en Miami vice versa wederom uit te voeren met de recent binnengehaalde toestellen. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in het voortdurende herstel van de SLM, zegt president Chandrikapersad Santokhi.

De regionale routes van de SLM worden weer volledig op touw gezet, verbeterd en versterkt. De nieuwe toestellen, die zijn uitgerust met de nieuwste technologie, zorgen voor een comfortabelere en meer efficiënte vlucht.

Naast de hervatting van de regionale routes heeft de SLM ook een overeenkomst getekend met Barbados. Deze overeenkomst maakt het mogelijk voor reizigers om via Guyana van Barbados naar Suriname en vice versa te reizen. De inaugurele vlucht staat gepland op 20 december.

Deze ontwikkeling zal met name de handel ten goede komen, aangezien het voorheen een uitdaging was om de bestemmingen te bereiken, met de noodzaak om eerst naar Miami te vliegen, zegt Santokhi. Het staatshoofd is verheugd met de ontwikkelingen bij de SLM. “Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor de SLM en voor de Surinaamse economie. De hervatting van de regionale routes en de opening van de nieuwe verbinding met Barbados zullen bijdragen aan het verbeteren van de bereikbaarheid van Suriname en het stimuleren van de handel en het toerisme.”

“Velen hadden de hoop voor onze national carrier reeds opgegeven. Dit heb ik nooit gedaan en de resultaten zijn niet uitgebleven. Samen met het managementteam is de SLM er langzamerhand weer bovenop gekomen. Ik feliciteer alle SLM’ers met het behalen van dit groot succes,” aldus president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM hervat regionale routes en opent nieuwe verbinding met Barbados