vrijdag 2 december 2022
25 C
Paramaribo
2.8 C
Amsterdam
4
(1)

SLM herdenkt 59-jarig bestaan in alle stilte

lees ook ...

Fonds ouderschapsverlof in oprichting

Het Fonds Voorzieningen Ouderschapsverlof (FVO) wordt operationeel gemaakt door  de aanstelling van Marijke Mangal als manager van het fonds. De arbeidsovereenkomst tussen haar en het ministerie van A...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) herdenkt maandag haar 59-jarig bestaan. Er is geen reden tot het vieren van feest, dus is de dag in alle rust doorgebracht. “Dat wij nog overeind staan laat ons beseffen dat deze 59ste verjaardag ons de kans biedt om met nog meer gedrevenheid te werken aan het behouden van dit voor ons mooi bedrijf,” schrijft de Corporate Communications in een persbericht.

De jaardag wordt als een “bijzondere mijlpaal” gezien “die niet altijd even makkelijk was en bereikt is met de instelling om altijd nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, uitdagingen aan te gaan, transparant en open te zijn in het samenwerken met andere partners”. Aangegeven wordt dat Paul de Haan, de huidige CEO, “veel mooie ideeën” heeft die aan de hand van een uitgestippeld traject te zijner tijd zullen worden omgezet in daden.

“We kunnen ook niet anders, omdat de huidige ontwikkelingen in de luchtvaart ons bewust maken van uitdagingen en kansen die voor ons liggen en die moeten we omarmen.”

De directie van het luchtvaartbedrijf verzekerd dat SLM nog steeds gedreven is en naar “duurzame ontwikkeling, optimalisering en verbetering van onze dienstverlening aan klanten en passagiers” streeft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM herdenkt 59-jarig bestaan in alle stilte