zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
2 C
Amsterdam
5
(1)

SLM en Boeing bereiken akkoord voor teruggave toestel

lees ook ...

Hackers,……………Opgepast!

Er zijn tegenwoordig heel wat hackers/scammers bezig op sociale media zoals tikkers (chat moderators), maar ook als mensen die men persoonlijk kent. Ondanks de toename van hackaccounts blijven de meld...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) en Boeing hebben een akkoord bereikt voor het eerder teruggeven van de B777-200ER Bird of the Green Paradise. De komende twee tot drie maanden zal de SLM de Mid-Atlantische route onderhouden door Air Belgium of eventueel een andere partner.

Het toestel stond enige tijd aan de grond op Schiphol vanwege een technisch onderhoud. Dit onderhoud heeft uitgewezen dat er in het ergste geval rekening moet worden gehouden met een grote kostenpost voor reparatie en zelfs eventueel het moeten vervangen van één van de motoren. Dit heeft ertoe geleid dat Surinam Airways het besluit nam het traject tot vroegtijdige teruggave van het vliegtuig in te zetten.

Intussen vertrok de B777-200ER gisteren vanuit Amsterdam naar Victorville Airport, Southern California/US; een ‘redelivery location’ afgestemd tussen Boeing en Surinam Airways. De verantwoordelijkheid van de B777-200ER ligt voorlopig nog in handen van Surinam Airways, totdat het vliegtuig contractueel en officieel is overgedragen. De SLM meldt dat de gesprekken met Boeing hierover nog gaande zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM en Boeing bereiken akkoord voor teruggave toestel