dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
3.1
(14)

SLM directeur Paul de Haan het land uit gevlucht

lees ook ...

Werknemers Hakrinbank sluiten loonovereenkomst 2024

Tijdens een Algemene Leden Vergadering van de Hakrinbank Werknemers Organisatie (HWO) is er een principeovereenkomst, bereikt door het bestuur op 3 april jongstleden, goedgekeurd door de leden. De loo...

Surinam Airways directeur Paul de Haan die vanwege vermoedens van frauduleuze handelingen bij de Surinam Airways in het land moest blijven, heeft rond half drie gistermiddag ingechecked op Rochambo airport in Frans Guyana en is gevlucht. 

Paul de Haan had een reisverbod en is ook niet aangehouden in Albina, wat te denken geeft. Paul de Haan die niet al te lang in Suriname was, moet hulp hebben gekregen bij zijn vlucht daar hij waarschijnlijk niet in eigen persoon voor vervoer naar het buurland heeft kunnen zorgen.

Ook het feit dat de Haan niet aangehouden is in Albina is vreemd, daar hij opvalt omdat hij de directeur van de SLM is, een markant uiterlijk heeft en omdat hij wit is en haast iedereen daar zwart is. Het is dus aan te nemen dat hij opzettelijk niet aangehouden is en daar valt uit op te maken dat hij bescherming geniet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM directeur Paul de Haan het land uit gevlucht