maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
4
(1)

SLM Boeing 737-800 ingezegend

lees ook ...

Geen staking meer bij BOG door tussenkomst rechter

De staking bij het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) is volledig stopgezet door een besluit van de rechter. Partijen zijn akkoord gegaan om verder te   onderhandelen. Het ministerie van Volksgezon...

Het middels een dry leasecontract gehuurd vliegtuig van de Suriname Luchtvaartmaatschappij (SLM) is dinsdag ingezegend. De Boeing 737-800 landde op 29 december 2022 op de Johan Adolf Pengel luchthaven landde. Het toestel kreeg de naam van Sabuku. 

Velen hadden de hoop voor onze national carrier, de SLM, opgegeven. President Chandrikapersad Santokhi heeft dit echter nooit gedaan en zichzelf sterk gemaakt om samen met een interim- managementteam, de SLM weer er bovenop te krijgen. En de resultaten zijn niet uitgebleven, de inzegening van de nieuwste aanwinst vond plaats door voorgangers van verschillende geloofsovertuigingen. Hierna kon men de kist bezichtigen.

De Boeing 737-800 zal worden ingezet op de regionale route en worden bemenst door een SLM-crew. Het interim-managementteam is samen met de regeringsautoriteiten en de president bezig te bekijken, om ook op de Mid-Atlantische route een eigen kist in te zetten.

In 2023 gaan we verder om onze national carrier naar grotere hoogten te tillen en wederom die plaats te laten innemen, die het in tijden van weleer innam, gaf president Santokhi trots aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM Boeing 737-800 ingezegend