zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
4
(3)

SLM annuleert opnieuw vluchten uit Amsterdam-Paramaribo

lees ook ...

Toeloop van patiënten met Rotavirus bij RGD-poliklinieken

Er is door het ministerie van Volksgezondheid en de directie van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) direct na de uitbraak van het Rotavirus werk ervan gemaakt om extra faciliteiten ter bes...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft opnieuw de vluchten PY 993/994 vanuit Amsterdam naar Paramaribo vice versa geannuleerd. De national carrier van Suriname heeft meegedeeld dat het om operationele redenen gaat. Echter is niet gezegd wat de precieze reden voor het cancelen van de vlucht is.

Reisagenten en passagiers zijn behoorlijk boos om de handelswijze van de SLM. Eerder heeft de maatschappij al drie vluchten geannuleerd. Er wordt met vereende krachten gewerkt aan een passende oplossing voor alle getroffen passagiers die op de hoogte gehouden zullen worden van de nieuwe vertrek- en aankomsttijden en dagen, staat in een bericht afkomstig van de luchtvaartmaatschappij.

De SLM meldt verder dat vlucht PY635 van en naar Curaçao en Aruba op woensdag 6 juli normaal volgens schema wordt uitgevoerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM annuleert opnieuw vluchten uit Amsterdam-Paramaribo