zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
4
(3)

SLM annuleert opnieuw vluchten uit Amsterdam-Paramaribo

lees ook ...

Verjonging inspectieapparaat: “Eerste ronde selectie s...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft een streng selectieproces opgezet om nieuwe inspecteurs aan te trekken en de vergrijzing binnen het inspectieapparaat tegen te gaan. ...

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft opnieuw de vluchten PY 993/994 vanuit Amsterdam naar Paramaribo vice versa geannuleerd. De national carrier van Suriname heeft meegedeeld dat het om operationele redenen gaat. Echter is niet gezegd wat de precieze reden voor het cancelen van de vlucht is.

Reisagenten en passagiers zijn behoorlijk boos om de handelswijze van de SLM. Eerder heeft de maatschappij al drie vluchten geannuleerd. Er wordt met vereende krachten gewerkt aan een passende oplossing voor alle getroffen passagiers die op de hoogte gehouden zullen worden van de nieuwe vertrek- en aankomsttijden en dagen, staat in een bericht afkomstig van de luchtvaartmaatschappij.

De SLM meldt verder dat vlucht PY635 van en naar Curaçao en Aruba op woensdag 6 juli normaal volgens schema wordt uitgevoerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSLM annuleert opnieuw vluchten uit Amsterdam-Paramaribo