maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
3.7
(6)

Slim stemmers medeschuldig aan wangedrag Santokhi

lees ook ...

VN-Secretaris-generaal doet zeldzaam beroep op artikel 99 va...

Naar aanleiding van de situatie in Gaza heeft Secretaris-generaal António Guterres van de Verenigde Naties een beroep gedaan op artikel 99 van het VN-handvest. Dit opvallende verzoek werd vastgelegd i...

Met het noemen van de vierde, vijfde en zesde vervloekte eigenschap van Santokhi, een belangrijke eye opener voor ”slimstemmers”. U heeft geluisterd naar mooie praatjes van politici, zonder te onderzoeken wat hun daden zijn (track record) . Nu is uw koopkracht en ons land vol gaatjes, want praatjes vullen geen gaatjes.

U bent medeschuldig door het kiezen van een president en vicepresident die in plaats van ontwikkeling, onbekwaamheid en onbenulligheid brengen. Vanwege uw wanhoop over de stomme dieftigheid van de vorige (NDP) regering en uw goedgelovigheid, is dit begrijpelijk. Maar kiest u volgend keer mensen met goede, concrete daden. Niemand kiezen om hun beloften. Want politici doen nooit wat ze zeggen en zeggen niet wat ze doen. Het vorige artikel had drie vervloekte eigenschappen van Santokhi aangetoond, hier komen de eigenschappen 4, 5 en 6.

4.Misleider
Kiezers krijgen, door oplossingen voor hun nijpende problemen te beloven, is mensen manipuleren, misleiden. Santokhi is een misleider die manipuleert en geen leider die mensen inspireert om samen aan nationale ontwikkeling te werken.

5.Anomi syndroom # MijnnaamisHaas
Al twee jaar lang ontkent Santokhi wat af te weten van zijn eigen wandaden en die van zijn friends and family. Maar de opnames op Face Book, de foto’s van documenten en You Tube filmpjes met bewijzen zijn overduidelijk.
Voorbeelden:
Santokhi zijn eerste dienstreis ging naar Guyana, ondanks dat dit slechte buurland een groot deel van ons land (Post Tigri) aan de Westgrens bezet houdt . Die loser president van ons beloofde Guyana 150 visvergunningen, samen met de LVV minister. Zij hebben dit altijd ontkend. Hun naam is Haas, ze wisten van niets, is wat ze beweerden. Tot de vrijpostige Guyanese regeringstop hun erover in het openbaar uitschold voor corrupte leugenaars. Laatst kwam ook het e-mail bewijs op het internet. Nu weigeren de Surinaamse bewindslieden erover te praten.

Op You Tube is nu en filmpje te zien van dombo Santokhi uit maart die zegt dat er meer water door de stuwdam geloosd zal worden om op elektriciteit van dure diesel olie te besparen. Kort daarna, in mei en juni kwamen tussen zeven en elf dorpen vier maanden onder water daardoor. Bij Santokhi en de puin leiding van de Stuwdam volgde een uitbraak van het A-no-mi syndroom. Er werd simpelweg ontkend dat zij schuldig waren aan de overstroming. Na maanden kregen de mensen hulp te vergelijken met een druppel op een gloeiende plaat.

6. Nepotist , family and friends beleid
Nepotisme heet in Suriname regelarij. Omdat hij eerlijke deskundigen vreest, regelt Santokhi steeds oneerlijke, onkundige vrienden en familie in hoge baantjes voor veel geld. Dit om rooftochten in jas en das te organiseren bij Ministeries en Staats-bedrijven.
Hoewel hij ontkent moet Santokhi alles weten van VHP toppers die grond en gebouwen van Surinam Airways voor de helft van de prijs hebben gekocht. En van de torenhoge salarissen bij de SLM van de Hollander Paul de Haan en die van het babyface vriendje Prenobe Bissesur van zijn echtgenote Melissa. Die laatste werd overigens aangehouden door de politie maar Kakafowru (Haan) werd gespaard.

Conclusie: Santokhi=zoon van Satan
De enige conclusie die we vanwege deze zes vervloekte eigenschappen van Chan3ka Santokhi kunnen trekken is dat Santokhi een belangrijke vertegenwoordiger van de duivel op aarde is. De duivel immers, is de vader van alle leugenaars, en Santokhi is zijn zoon.
Het land Suriname, kan onder goede, eerlijke en geïnspireerde leiding, een paradijs zijn. Maar onze huidige president is een grote leugenaar. Hij is de slang die mooie beloften doet aan ons, maar ons in feite uit dit paradijs jaagt. Want Santokhi wil heersen met zijn mede duivels en duivelinnen uit VHP en Abop, alsook de halfblinde en Oost Indisch dove opportunisten uit de NPS en de Pertjaja Luhur.

Karikatuur door Richenel Pimoe (Facebook)

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

10 REACTIES

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column, Suriname, Z-Breaking news nieuws »

meest gelezen

HomeColumnSlim stemmers medeschuldig aan wangedrag Santokhi