vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Slecht weggedeelte van Matta richting Tibiti wordt begaanbaar gemaakt

lees ook ...

A minimum hourly rate establishes the base of your salary

The minimum hourly wage should not be viewed by Surinamese people as a paycheck that can be used for anything, according to Minister Steven Mac Andrew of Labour, Employment, and Youth Affairs. The Sur...

Een aannemingsbedrijf is gestart met het aanpakken van de slechte delen op de wegstrekking Matta rijrichting Tibiti. Hiermee wordt de weg weer begaanbaar voor de bewoners van het gebied. Marlene Joden, districtscommissaris (dc) van Para, heeft de wegstrekking Zanderij rijrichting West-Suriname gesloten voor verkeer boven de 4-ton.

Er zijn eerder bijeenkomsten geweest met houttransporteurs en concessionarissen van het gebied geweest. Zij hebben aangegeven, bereid te zijn om een bijdrage te leveren aan de reconditionering van de weg. Er is door het aannemingsbedrijf een begroting gemaakt, voor de herstelwerkzaamheden en vervolgens gepresenteerd aan de dc. Volgens een criterium wordt bepaald, wat de bijdrage per ondernemer wordt, zodat zij afhankelijk van hun vermogen bijdragen aan het herstel van de weg.

Het ministerie van Openbare Werken heeft intussen een quickscan gemaakt van de weg. De uitkomst hiervan zal in de Raad van Ministers besproken worden voor een midden- en lange termijn oplossing.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSlecht weggedeelte van Matta richting Tibiti wordt begaanbaar gemaakt