dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Slecht weggedeelte van Matta richting Tibiti wordt begaanbaar gemaakt

lees ook ...

Ondernemer beboet voor valse aangifte en misbruik van vrijst...

Een ondernemer heeft geprobeerd om drie containers met goederen onder het vrijstellingsregiem te importeren door valse aangifte te doen over de inhoud. In het geautomatiseerd aangiftesysteem van de do...

Een aannemingsbedrijf is gestart met het aanpakken van de slechte delen op de wegstrekking Matta rijrichting Tibiti. Hiermee wordt de weg weer begaanbaar voor de bewoners van het gebied. Marlene Joden, districtscommissaris (dc) van Para, heeft de wegstrekking Zanderij rijrichting West-Suriname gesloten voor verkeer boven de 4-ton.

Er zijn eerder bijeenkomsten geweest met houttransporteurs en concessionarissen van het gebied geweest. Zij hebben aangegeven, bereid te zijn om een bijdrage te leveren aan de reconditionering van de weg. Er is door het aannemingsbedrijf een begroting gemaakt, voor de herstelwerkzaamheden en vervolgens gepresenteerd aan de dc. Volgens een criterium wordt bepaald, wat de bijdrage per ondernemer wordt, zodat zij afhankelijk van hun vermogen bijdragen aan het herstel van de weg.

Het ministerie van Openbare Werken heeft intussen een quickscan gemaakt van de weg. De uitkomst hiervan zal in de Raad van Ministers besproken worden voor een midden- en lange termijn oplossing.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSlecht weggedeelte van Matta richting Tibiti wordt begaanbaar gemaakt