Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Slapende Surinaamse vrouw beroofd

Geplaatst

op

door

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 20-jarige Surinaamse vrouw in haar slaap beroofd. De beroving vond plaats in een woning in het district Wanica. 

‘S nachts toen de vrouw lag te slapen kwam een rover naar het huis toe. Bij het slaapkamerraam van de vrouw wist hij vier shutters te verwijderen. De vrouw bleef intussen gewoon doorslapen. De dader wist via het raam met één been de woning binnen te komen. Hij rukte een halsketting bij de slapende vrouw vandaan. Op dat moment schrok het slachtoffer wakker en begon te gillen. Familie van de vrouw kwam snel poolshoogte nemen maar de dader was al gevlucht. Mogelijk is hij in de richting de Goede Zorgweg gevlucht. De dader zou ongewapend zijn geweest. Het slachtoffer heeft bij de beroving geen letsel opgelopen. De politie is ter plaatse gekomen maar is nog op zoek naar de dader.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X