Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Slachtoffers bootramp worden zaterdag begraven

Geplaatst

op

door

De twaalf slachtoffers van het tragisch bootongeval op donderdag 28 december op de Coppenamerivier worden zaterdag begraven. De regering, c.q. het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft voor vandaag, donderdag 3 januari, een nationale rouwdag afgekondigd.

Als teken van rouw wordt vanaf 6.00 uur tot zonsondergang de vlag halfstok gehangen. Ook het bedrijfsleven, de burgerij, schepen aan de steigers, diplomatieke missies en vertegenwoordigers van internationale organisaties wordt gevraagd de vlag halfstok te hijsen. Op radio- en televisiestations wordt een dringend beroep gedaan om hun programma’s aan te passen.

De regering biedt ter gelegenheid van de nationale rouwdag de gelegenheid om het condoleanceregister vandaag te tekenen van 10.00-14.00 uur op het districtscommissariaat Sipaliwini aan de Zwartenhovenbrugstraat.

Donderdagavond wordt een rouwzitting gehouden in de Memre Buku kazerne. De begrafeniskosten worden door de Staat gedekt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X