dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

SK vissersboten in beslag genomen

lees ook ...

Elderly people should not be overlooked

Senior adults shouldn't be overlooked because of the dismal economic climate in the nation. Glenn Huisden treated more than 85 senior residents to music and humour yesterday. Remelga's Café in Waka Pa...

Bij een gezamenlijke operatie van de politie van het bureau Calcutta, de kustwacht en de bestuursdienst zijn op vrijdag 06 en zaterdag 07 mei twee SK vissersboten met vangst in beslag genomen.

De kapiteins van beide vaartuigen, Inderpaul O. en Dindyall P. die zich op de Coppenamerivier bevonden, werden na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) ter zake overtreding van de zeevisserijwet in verzekering gesteld.

Beide overtreders zijn in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Na het betalen van een flinke boete is Dindyall na afstemming met het O.M. heengezonden, terwijl Inderpaul nog is ingesloten.

De in beslag genomen partij vis is vanwege de beperkte houdbaarheid door de staat verkocht aan geïnteresseerden. Zowel de opbrengst als de betaalde boete worden gestort op de rekening van de Procureur-Generaal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSK vissersboten in beslag genomen