donderdag 28 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

SK vissersboten in beslag genomen

lees ook ...

Narcotica Brigade arresteert cocaïne verdachten op luchthave...

Afgelopen zaterdag heeft het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team) op de Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname een 41-jarige Braziliaanse man gearresteerd. De man werd betrapt met iets...

Bij een gezamenlijke operatie van de politie van het bureau Calcutta, de kustwacht en de bestuursdienst zijn op vrijdag 06 en zaterdag 07 mei twee SK vissersboten met vangst in beslag genomen.

De kapiteins van beide vaartuigen, Inderpaul O. en Dindyall P. die zich op de Coppenamerivier bevonden, werden na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) ter zake overtreding van de zeevisserijwet in verzekering gesteld.

Beide overtreders zijn in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Na het betalen van een flinke boete is Dindyall na afstemming met het O.M. heengezonden, terwijl Inderpaul nog is ingesloten.

De in beslag genomen partij vis is vanwege de beperkte houdbaarheid door de staat verkocht aan geïnteresseerden. Zowel de opbrengst als de betaalde boete worden gestort op de rekening van de Procureur-Generaal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSK vissersboten in beslag genomen