woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
3.7
(3)

Sinds 12 juli geen misdaad vermeld op website KPS

lees ook ...

Samenwerking PL en ABOP

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk heeft in het openbaar gezegd dat er geen samenwerking meer bestaat tussen zijn partij en de PL. Hiermee verraste hij iedereen.  De partij is nu genoodzaakt een spoedve...

Op de website van het korpspolitie Suriname zijn er sinds 12 juli jongstleden onder de kop: RECENT EN ACTUEEL, geen berichten meer geplaatst. Zijn de dieven rustig geworden of is men bang om te berichten over de SRD 40.9 miljoen die gestolen is bij de Centrale Bank? En dan moet de bevolking de regering niet verdenken?!

Waar er wel berichten zijn geplaatst is onder de kop: OPSPORING EN GEZOCHT. Daar heeft men personen geplaatst die naar voren geschoven worden als te zijn de ROVERS van de SRD 40.9 miljoen. Eén is Rother Moza Izaak en de andere is Koendjbihari Robert Raoul die manja’s verkoopt voor zijn levensonderhoud.

Het is laag bij de gronds om 2 personen die heel misschien en misschien helemaal niet, zich voor het een en ander hebben laten misbruiken en naar voren te schuiven als daders, terwijl de grote ROVERS beschermd worden. Het is een SCHANDE! Maar onder de kop recent en actueel is sinds 12 juli helemaal niets vermeld. Dus de CENTRALE BANKROOF van juli 2022 is dus niet RECENT EN ACTUEEL. Het KORPS POLITIE SURINAME mag zich DIEP gaan zitten SCHAMEN samen met de REGERING!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSinds 12 juli geen misdaad vermeld op website KPS