woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
4
(4)

Silvien Ritfeld al dagen vermist

lees ook ...

Saoedi-Arabische ambassadeur ziet kansen in Suriname’s...

Op dinsdag 28 november 2023 heeft Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) de ambassadeur van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, Abdullah Muhammad Alsaihani, ontvangen voor een b...

Mevrouw Joan Pengel zegt dat haar partner Silvien Ritfeld sedert 24 november van hun huis aan de Frederikastraat is vertrokken naar zijn club en bardancing  Satchmo aan de Livorno Beekhuizenweg voor het afgeven van materiaal aan arbeiders, maar keerde daarna niet terug. Hij kan al dagen niet  door familie en vrienden bereikt worden.

.“Ik woon al vier jaar samen met hem en dit maak ik voor het eerst mee. Hij heeft geen vaste tijd waarop hij thuiskomt, maar is ook geen man die buiten slaapt. Hoe laat dan ook, hij komt naar huis en belt altijd,” zegt een bezorgde Pengel aan de pers.

Pengel die zich ter plekke begaf, omdat zij wilde natrekken wat er precies gaande was kreeg van een bewoner te horen dat de man naar ”tapsei” is vertrokken en om vijf uur terug zou zijn.

“Ik probeerde hem donderdagmiddag te bellen maar hij nam niet op, zijn mobiel ging wel over en ik dacht dat hij niet opnam omdat hij druk bezig was, maar ik bleef bellen en nog steeds geen response van hem. Ik krijg hem nog steeds niet aan de telefoon. Ook anderen proberen hem te contacten maar zijn mobiel is nu uit,” volgens de vrouw, die ervan verzekerd is dat ook de kleine vriendenkring van Ritfeld hem niet kan bereiken.

Nu heeft de familie van Ritfeld aangifte gedaan bij het politiebureau van de Derde Rijweg, maar omdat het weekend is zegt de politie niet meer te kunnen doen, dan de info doorgeven aan andere politiestations. Er is aangegeven dat het een procedure is. Pas maandag kan de politie de zaak oppakken.

Silvien Ritfeld rijdt in een zwarte Audi Q7 met kentekennummer PC 81-86, en was bij vertek uit huis gekleed in een wit T-shirt, een joggingbroek en zwarte gympen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSilvien Ritfeld al dagen vermist